Wie ben ik?


Mijn naam is Sofie Van Ginderachter, gepassionneerd ondernemer. Bloemist, pur sang. 15 jaar een eigen bloemenzaak gerund, maar wat gas moeten terugnemen.

Ik ben de vrouw van een al even gedreven ondernemer, in een totaal andere sector weliswaar en bovenal mama van twee fantastische kids!

En ondanks die drukke combinatie, kriebelde het al weer vrij snel om iets nieuws op te starten. Het idee van the boite onstond bij de eigen passie voor interieur en sfeer en om een tafel mooi aan te kleden en hierbij ook aandacht te geven aan de details. Kortom te zorgen voor een totaal beleving. En uiteraard horen daar bloemen bij! 

Ik beperk me echter niet tot het schikken van tafels of maken van aperoboxen, je kan me ook vinden tussen het groen waar ik met veel liefde boeketten draai en kransen maak, maar ook workshops geef.Holar & Isca


Omdat een tafel nog zo mooi en eten nog zo lekker kan zijn... Dat is allemaal niks zonder goede wijn.

Wij werken hiervoor graag samen met wijnwinkel/aperobar Holar & Isca. Zij leveren de ideale wijn of bubbels bij het door u gekozen menu.En jij?


Heb jij iets te bieden waarvan je denkt dat dit binnen het concept kan passen? En zoek je een platform om jezelf te lanceren? Dan kan dit misschien het begin zijn van een mooie samenwerking... Contacteer ons en misschien zit er wel toekomst in!