Sofie


Mijn naam is Sofie Van Ginderachter, gepassionneerd ondernemer. Bloemist van opleiding. 15 jaar een eigen bloemenzaak gerund, maar wat gas moeten terugnemen om medische redenen.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus kriebelde het al weer vrij snel om iets nieuws op te starten. Het idee van the boite onstond bij de eigen passie voor interieur en sfeer en om een tafel mooi aan te kleden en hierbij ook aandacht te geven aan de details. En te zorgen voor een totaal beleving. 

Holar & Isca


Omdat een tafel nog zo mooi en eten nog zo lekker kan zijn... Dat is allemaal niks zonder goede wijn.

Wij werken hiervoor graag samen met wijnwinkel/aperobar Holar & Isca. Zij leveren de ideale wijn of bubbels bij het door u gekozen menu.En jij?


Heb jij iets te bieden waarvan je denkt dat dit binnen het concept kan passen? En zoek je een platform om jezelf te lanceren? Dan kan dit misschien het begin zijn van een mooie samenwerking... Contacteer ons en misschien zit er wel toekomst in!

THE TEAM

Sofie Van Ginderachter

table@theboite.be

Sofie Van Ginderachter

food@theboite.be

Zie jij jezelf binnen The boite? Laat het ons zeker weten!

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Een aantal reacties op ons nieuw concept... Dat zijn er nog niet veel aangezien we net starten, maar hopelijk volgen er nog veel!

Laat gerust weten wat jullie ervaring was met The Boite!

In 1 woord te beschrijven? Voltreffer! Het was echt top! Mijn vrouw was kei verbaasd, ze vond het schitterend. Het eten was heel lekker, de deco super mooi! De gasten heel content. Kortom onvergetelijk.Mijn moeder was dolgelukkig! Wat een geslaagd kado. Bedankt daarvoor. En 't was natuurlijk ook superlekker!Uw reactie hie?