De tafelbeleving Praktisch 


De trend en cultuur van gezellig uit eten gaan, maar dan bij u thuis. We creëren de ideale sfeer om te genieten van een avondje uit in uw eigen woonkamer. Zonder dat u zelf moet koken of nadenken over hoe u een mooie tafel zet. Onze keuken: No nonsens stijl met heerlijke ingrediënten en met liefde gebrouwen. Indien jullie bijzondere wensen hebben, (allergieën, voorkeuren, kids mee aan tafel,...) laat het ons weten en dan toveren we graag een aangepast menu!





PRAKTISCH


U ontvangt op het afgesproken adres en tijdstip de gekozen boite. Hierin zit alles om van uw tafel een feest te maken. Glazen, borden, bestek, servietten, vazen met bloemen, decoratie, theelichten, kaarsen, kommen, schoteltjes, plankjes die zorgvuldig uitgekozen werden naargelang uw menu en het aantal personen.

Als u een menu bestelde krijgt u die in een geïsoleerde doos waardoor de versheid gegarandeerd blijft.

Nadien wordt alles netjes afgewassen terug opgehaald of afgeleverd in de oorspronkelijke box. Behalve de bloemen, papieren servetten en reeds aangestoken kaarsen, deze mag u houden.

Er zit in elke boite een inventaris waarop u kan noteren wat u terug in de doos steekt of indien u iets (of het geheel) wenst aan te kopen met de prijs erbij. (Bij aankoop wordt de verhuurprijs in mindering gebracht). Ook als er iets zou sneuvelen kan u dat daarop aangeven. Hier telt natuurlijk potje breken potje betalen... 

Ook de doos waarin het eten zat wordt teruggegeven.



HOE WERKT HET?


U contacteert ons via mail info@theboite.be. We maken een afspraak voor de bespreking van uw menu met eventueel aangepaste wijnen en de gewenste tafelsetting. Dat kan in real life, per telefoon of per mail. We maken u een offerte, die u dan bevestigt. U betaalt een voorschot en dan bespreken we de details van levering en/of ophaling.