We geven u graag enkele impressies van wat we u kunnen bieden.

U vindt hier een aantal thema's die we kunnen uitwerken, maar we werken ook graag op maat naargelang het menu dat u kiest.

The Mediterranee


Deze tafelschikking heeft een zuiders tintje. Rijkelijk goud gecombineerd met een warm groen en fris witte ondertoon. Op het menu stond een fris hapje in een glaasje met parmaham, mozarella en meloen. Nadien heerlijk verse canneloni. 

The Black Box


Vrij strakke tafelschikking met een mannelijke toets. Door het gebruik van leisteen als placemat krijgt het geheel een robustere uitstraling. Elegante strakke glazen maken het geheel toch niet te zwaar. Hier koos de klant voor sushi.

A la mer comme à la mer


Deze tafelschikking doet dromen van de kust. Blauwe tinten, drijfhout, wit-grijze accenten.... Op het menu eerst scampi's van de chef met verse pasta, nadien heerlijke parelhoen met dragonsaus, warme groentjes en peterselie krieltjes.  

L'été Indien


Heerlijk dineren met veel kleur op tafel. De combinatie van de verschillende kleuren en heel veel lichtjes zetten meteen een magische, Oosterse sfeer. Je voelt bijna het briesje op een zwoele zomeravond en proeft haast de zeemzoetigheid die in de lucht hangt... Eentje om bij weg te dromen...

Nuit Botanique


Deze tafel heeft iets feeëriek. Varens, houtschijfjes en  andere natuurlijke elementen zijn hier de rode draad. Door te combineren met een zwart servies krijgt het geheel toch een chique ondertoon. Hier op het menu een heerlijk lasagne met een fris slaatje bij.

L'amour 


Een dineetje onder jullie tweetjes, er hangt romantiek in de lucht! Deze tafelsetting is klassiek opgebouwd in het rood, met zachte materialen. Uiteraard kan deze ook voor meerdere personen worden besteld en hoeft het niet zo clichématig...

La douce


Een zekere zachtheid valt over deze tafel. De combinatie van zachte pasteltinten met zwart zorgt voor elegantie en klasse. Op het menu heerlijke scampi's. en nadien huisbereide lasagne van courgette met feta-tomatensaus en kruidig gehakt.